You are currently viewing Vissza térhet a Dragon Ball Super 2023-ban

Vissza térhet a Dragon Ball Super 2023-ban

Akira Toriyama Shounen manga sorozata, a Dragon Ball Super állítólag 2023-ban vissza tér egy anime adaptációval. A Twitter felhasználó @dbschronicles szerint a rajongók által kedvelt franchise jövőre készül visszatérni, a történet pedig az Universe Survival Arc eseményei után játszódik. 

A Dragon Ball Super: Super Hero film japán megjelenése után az anime mögött álló stúdió, a Toei Animation úgy döntött, hogy 2-3 évente egy új anime filmet ad ki. A következő Dragon Ball Super film már az “előkészítő” fázisban van. Ne feledjük, hogy a nemrég megjelent DBS: Super Hero film nem teljesített jól az animációs stílus változásait követően. És még mindig nem világos, hogy a következő anime epizódok ugyanolyan CGI animációs stílusúak lesznek-e, vagy 2d animáció. 

Meg kell jegyezni, hogy egyetlen hivatalos forrás sem erősítette meg a Dragon Ball Super animesorozat visszatérését, így ezeket az infókat nem kell teljes mértékig komolyan venni. De ha az információ igaznak bizonyul; ebben az esetben a 4 legnépszerűbb anime, köztük a Bleach, a Dragon Ball, a One Piece és a Boruto egyszerre kerülhet adásba, ami a klasszikus anime korszak visszatérését jelentené. 

Dragon Ball Super: Super Hero trailer

Vélemény, hozzászólás?