You are currently viewing Véget ér a “New Game!” manga

Véget ér a “New Game!” manga

New Game manga

A Manga Time Kirara Carat szeptemberi számában szerdán jelentette be, hogy Shoutarou Tokunou mangája a New Game! a magazin következő számában fejeződik be. Az októberi szám augusztus 27-én teszi közzé az utolsó fejezetet. 

A Slice of life-vígjáték 2013-ban indult a Manga Time Kirara Carat-ban, január és március között, mielőtt az év májusában elkezdték volna a rendszeres sorozatként kiadni. A 12. kötet március 26 -án került a boltokba. Houbunsha szeptember 13-án fogja kiadni a 13. és egyben utolsó kötetet egy art book-kal együtt. 

Doga Kobo 2016 és 2017 nyarán két televíziós anime évadra adaptálta a mangát. A Kadokawa 2017 májusában kiadott egy original anime epizódot. A Crunchyroll és a Funimation az anime sorozatot felirattal, illetve angol szinkronnal közvetítette. 

A Seven Seas Entertainment 2017 -ben engedélyezte a manga angol nyelvű kiadását, és június 1.-jén kiadta a 11. kötetet. A 12. kötet november 30.-án jelenik meg. 

Szinopszis 
Aoba Suzukaze középiskolai végzettségű és feltörekvő karaktertervező. Csatlakozik az Eagle Jump videojáték-társasághoz, amely arról a játékról ismert, amit nagyon szeret – Fairies Story. 

Az Eagle Jump-ban Aoba hat fős csapatba kerül, amelybe az eredeti Fairies Story játék vezető karaktertervezője, Kou Yagami is beletartozik. Aoba arra törekszik, hogy jobb karaktertervezővé váljon és megtanulja a videojáték-ipar titkait. 

Forrás: Natalie.mu

Vélemény, hozzászólás?