You are currently viewing Új Ranking of Kings anime érkezik

Új Ranking of Kings anime érkezik

A Ranking of Kings új animét kap, azzal a címmel, hogy Ranking of Kings: Treasure Chest of Courage, ahogy azt a franchise hivatalos Twitter-fiókja bejelentette. A produkcióért a WIT Studio felel, az új anime premierje pedig 2023-ban várható. Egy elmesélhetetlen “bátorságtörténetet” mutat majd be, amelyben Bojji, Kage és barátaik lesznek a főszereplők. Egy weboldal is nyílt már, és megnézheted a teaser vizuális anyagot:

A Ranking of Kings, vagy Ousama Ranking eredetileg egy japán webes mangasorozat, melyet Sousuke Touka írt. Először 2017 májusában jelent meg online sorozatban az Echoes felhasználói által beküldött Manga Hack weboldalon keresztül, és jelenleg is tart. Az Enterbrain adja ki a nyomtatott tankobon köteteket. A Crunchyroll közvetíti az anime-adaptációt, és ők így írják le a történetet:

Milyen virágzó a nemzeted, hány hatalmas harcossal büszkélkedhet, és milyen hősies és erős a királyod. Ezek azok a kritériumok, amelyek a Királyok rangsora néven ismert rendszerbe számítanak. A főszereplő, Bojji, az első helyen álló Bossu király által uralt királyság első hercegeként született. Bojji azonban úgy született, hogy nem hall, és olyannyira erőtlen, hogy még kardot sem tud forgatni. Ennek következtében a saját csatlósai és a közvélemény, úgy néznek le rá, mint aki teljesen alkalmatlan arra, hogy király legyen. Ekkor találja meg Bojji első barátját, Kage-t, és Bojji élete drámai fordulatot vesz…

Vélemény, hozzászólás?