You are currently viewing Tensura 3. évad bejelentve

Tensura 3. évad bejelentve

A Tensura: That Time I Got Reincarnated as a Slime TV anime kiadott egy teaser képanyagot a 3. évad bejelentésére. A látványtervben Rimuru Hinata Sakaguchival áll szemben, a további részleteket pedig egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra. A bejelentésre a That Time I Got Reincarnated as a Slime the Movie korai vetítése után került sor.
Nézd meg a teaser képanyagot:

Tensura: That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 3

A Tensura eredetileg egy japán light novel sorozat, amelyet Fuse írt és Mitz Vah illusztrált. Az anime adaptáció tulajdonképpen a mangát követi, amelynek illusztrációit Taiki Kawakami készítette. A 8bit stúdió által készített TV anime adaptáció 48 epizódot tartalmaz két évadon keresztül. Az első évadot 2018 októberétől 2019 márciusáig sugározták. A második évadot két kurzusra osztották. Az elsőt januártól 2021 márciusáig, míg a másodikat júliustól 2021. szeptember 21-ig sugározták. A Crunchyroll streameli az animét, és leírják a történetet:

Mikami Satoru vállalati dolgozót leszúrja egy véletlenszerű gyilkos, és egy alternatív világban születik újjá. Ám kiderül, hogy egy nyálkaként születik újjá! Ebbe az új világba dobva, Rimuru néven kezdi meg küldetését, hogy egy olyan világot hozzon létre, amely minden faj számára befogadó.

Vélemény, hozzászólás?