You are currently viewing Spy x Family most a 5. legjobbra értékelt anime a My Anime List-en 

Spy x Family most a 5. legjobbra értékelt anime a My Anime List-en 

A Spy x Family napról napra egyre nagyobbra nő. Alig 5 epizód megjelenése után a Spy x Family a My Anime List 5. legjobban értékelt anime lett.  

Jelenleg a Fullmetal Alchemist Brotherhood az első a MAL toplistáján, 9.14-es értékeléssel, 1.8 millió felhasználó szavazatával. Meg kell jegyezni, hogy sok más anime sorozat, mint az Attack on Titan, és a Fruit Basket megpróbálta felülmúlni az FMAB-ot, és ez sikerült is, de csak rövid ideig. Mindkét alkalommal a Fullmetal Alchemist Brotherhood pillanatok alatt visszaszerezte az első helyet. 

My Anime List top 5: 

  1. Fullmetal Alchemist Brotherhood (Értékelés: 9.14) 
  1. Gintama (Értékelés: 9.08)  
  1. Attack on Titan (Értékelés: 9.08) 
  1. Steins; Gate (Értékelés: 9.08) 
  1. Spy x Family (Értékelés: 9.07) 

A Spy x Family egy kémről szól, akinek az a küldetése, amihez egy bizonyos követelményt kell teljesítenie, mégpedig azt, hogy álcaként családot kell alapítania. A felbérelt családja normálisnak tűnik, azonban nem vette észre, hogy mind a lánya, mind az álfelesége titkot rejteget. Mivel a lánya gondolatolvasó, a felesége pedig bérgyilkos, a történetet egy kicsit intenzív és egyben komikus. Bár az anime még ért véget, még szórakoztatóbb lesz, ha a mangát vesszük alapul. A mangát hivatalosan a Viz weboldalán olvashatod. 

Vélemény, hozzászólás?