You are currently viewing Anime ajánló: Satsuriku no Tenshi

Anime ajánló: Satsuriku no Tenshi

Satsuriku no Tenshi (Angels of Death) 

Műfajok: Kaland, Horror, Pszichológiai, Thriller 
Szinopszis 

Depresszióval küzdve él Rachel Gardner, csak meg akar halni. Egy nap aztán egy épület pincéjében ébred és fogalma sincs arról, hogy hogyan került oda és miért. Majd találkozik Zackkel a bekötözött gyilkossal, aki menekülni próbál ebből a pincéből. Zack megígéri Rachelnek, hogy megöli amint megmenekülnek a pincéből, így hát neki is fognak, hogy szintről szintre emelkedjenek együtt. 

Ahogy azonban felfelé haladnak, őrült emberekkel találkoznak és úgy tűnik, hogy mindannyian ismerik Rachelt. Vajon miért került ide Rachel és mi köze lehet az épülethez? Minden emeleten új kihívásokkal állnak szemben. Vajon Rachel és Zack is megmenekülnek a pincéből? 

A Satsuriku no Tenshi egy szerelmeslevél azoknak, akik játszották a játékot, amely az Angels of Death-című játékon alapszik. Azoknak, akik nem játszottak az eredeti játékkal, kicsit zavaros lehet. Az anime vizuálisan meglehetősen szép és stílusa valóban reprezentálja az eredeti játékot. Sajnos a történetnek számos hiányossága van, amelyek további gondot fordíthattak volna arra, hogy azok is élvezhessék, akik nem játszottak a játékkal.  

Ha esetleg megjött a kedved hozzá akkor itt megtalálhatod az első részt magyar felirattal.

Vélemény, hozzászólás?