You are currently viewing Promóciós videók gyűjteménye november 7-13-ig

Promóciós videók gyűjteménye november 7-13-ig

Íme a múlt héten megjelent (nov.7-től – nov. 13-ig) promóciós videók, tévéreklámok, teaserek és trailerek gyűjteménye.

Kagami no Kojou Film Trailer

Az A-1 Pictures Kagami no Kojou című anime adaptációjának második előzetese a film főcímdalát, a “Merry Go Round” című Yuurit emeli ki. A film december 23-án debütál a japán mozikban.

Kin no Kuni Mizu no Kuni Film Trailer

A Kin no Kuni Mizu no Kuni hivatalos honlapján csütörtökön megjelent az első teljes hosszúságú trailer. A videóban a szereplők mellett a film főcímdalát, a Kotone által írt “Brand New World”-öt láthatjuk. A Kin no Kuni Mizu no Kuni a Madhouse gyártásában készül, és a tervek szerint január 27-én kerül a japán mozikba.

Mononogatari Promóciós Videó

A Bandai Namco Pictures Mononogatari című televíziós anime promóciós videója vasárnap jelent meg a hivatalos weboldalon keresztül. A videó kiemeli a szereplőket, és elárulja, hogy a sorozat premierje 2023 telén lesz.

Princess Principal: Crown Handler Movie 3 Film Trailer

A Princess Principal franchise hivatalos honlapja vasárnap közzétette a Crown Handler filmsorozat harmadik részének trailerét. A videóból kiderül, hogy az Actas által gyártott film április 7-én kerül bemutatásra Japánban.

Spy Kyoushitsu Promóciós Videó

A Spy Kyoushitsu karaktervideói Monika és Thea karaktereit mutatják be, akiket Aoi Yuuki és Sumire Uesaka szólaltat meg. A feel. által készített televíziós anime a tervek szerint 2023 telén kerül adásba.

Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi Promóciós Videó

A Tondemo Skill de Isekai Hourou Meshi hivatalos honlapján csütörtökön megjelent az első promóciós videó. A videóból kiderül, hogy Maaya Uchida csatlakozik a szereplőgárdához Ninrir szerepében. A MAPPA gyártja a televíziós animét, amely 2023 telén kezdi meg sugárzását.

Vélemény, hozzászólás?