You are currently viewing Netflixes animék állat szereplőkkel

Netflixes animék állat szereplőkkel

Három nagyon jó anime is elérhető Magyarországról a Netflix kínálatában, aminek szereplői állatok.

Beastars

Beastars

Nemrég kezdődött el ennek az animénak a 2. szezonja Netflixnek. Egy olyan világban játszódik, ahol mindenféle faj együtt él, viszonylag békességben. Egy iskola történéseit követjük nyomon a békés és visszahúzódó farkas főszereplő szemszögén keresztül, aki viszont már az év elején rádöbben, hogy a mindennapi viselkedése ellenére benne is van vadászösztön, ami megrémiszti. Eközben egy gyilkosság is történik az iskolában, ami felborítja az aránylag harmonikus felszínt és előhozza az előítéleteket és félelmet, ami addig rejtve maradt.

IMDB: https://www.imdb.com/title/tt11043632/

BNA

BNA

Még csak egy szezon jött ki ebből az animéból sajnos. Az anime egy olyan világban játszódik, ahol emberek és úgynevezett “beastman”-ek élnek egymás mellett, egyáltalán nem békésen. Azért hogy valahol békességben élhessenek a beastman-ek létrehoznak egy várost, amiben csak ők laknak, Anima-Cityt. Ide menekül a főhős is, Michiru, aki egy átlagos tini lány volt egészen addig, amíg egyik nap váratlanul át nem változik mosómedve beastmanné. A kezdetleges nehézségek után elkezd nyomozni, hogy hogyan változhatott át és a szálak messze vezetnek.

IMDB link: https://www.imdb.com/title/tt12013558

Aggretsuko

Aggretsuko

Retsuko, a vörös panda lány, aki 5 éve dolgozik már ugyanannál a cégnél, kívülről a tökéletes munkavállaló, de belül kiégett és egyre nehezebben motiválja magát a monoton mindennapokban. Azonban van egy titka a stresszkezelésre: karaoke közben teljesen kivetközik magából és Death Metal énekléssel vezeti le a feszültséget. Az animénak nagyon különleges humora és képi világa van. Főleg azoknak lehet szórakoztató a sorozat, akik már pár éve dolgoznak és magukra vagy a kollégáikra ismernek a tipikus helyzetekben.

IMDB link: https://www.imdb.com/title/tt8019444

Vélemény, hozzászólás?