You are currently viewing My Dress-Up Darling anime folytatást kap, a manga szerzőjének gratuláló illusztrációját és egy trailert is kaptunk

My Dress-Up Darling anime folytatást kap, a manga szerzőjének gratuláló illusztrációját és egy trailert is kaptunk

A My Dress-Up Darling szeptember 17-én jelentette be, hogy az anime folytatást kap, a bejelentéshez egy trailert, valamint egy gratuláló üzenetet és a szerző, Shinichi Fukuda illusztrációját is mellékelte.

My Dress-Up Darling – folytatás bejelentő trailer

A szerző megjegyzése: “Hálás vagyok ezért. Nagyon szépen köszönöm. Nagyon várom már. Igazán örülök, hogy én voltam a mangaművész.

A TV Anime egy különleges eseményt tartott “Sono Bisque Doll wa Koi wo Suru” -Ma?! Minna ni Aete Aete Yaba Yaba no Yaba Nandakedo!-napon. Az eseményen a következő szereplők és főcímdal előadók vettek részt: Hina Suguta (Marin Kitagawa), Shoya Ishige (Wakana Gojo), Atsumi Tanezaki (Sajuna Inui), Hina Yomina (Shinju Inui), Spira Spica (a “San San Days” nyitó főcímdal) és Akari Akase (a “Koi no Yukue” záró főcímdal).

A My Dress-Up Darling anime hivatalos Twitter-fiókja július 6-án egy rövid twitter-bejegyzéssel előre jelezte a különleges esemény július 7-i bejelentését: “Ha belegondolok, holnap Tanabata lesz…“. A Tanabata egy éves ünnepi alkalom, amikor Japánban az emberek július 7-én ünnepelnek és kívánnak.

My Dress-UP Darling Event illusztráció
My Dress-UP Darling Event illusztráció

A Studio CloverWorks 2022 tavaszán készítette el a 12 epizódos My Dress-UP Darling című sorozatot Shinichi Fukuda azonos című romantikus mangája alapján. A manga a Square Enix Young Gangan magazinján futott, és 2022 márciusában jelent meg a 9. kötete, amely 2022. június 14-én meghaladta a 7 millió példányos példányszámot. A következő, 10. kötet a tervek szerint 2022. szeptember 24-én jelenik meg.

A Square Enix ugyanúgy kiadta az angol nyelvű kiadásokat, és 2022. augusztus 16-án megjelentette a hatodik kötetet. Az első kötet a következőképpen írja le a cselekményt:

Wakana Gojou, a babakészítő reménység, akit egy gyermekkori incidens traumatizált, amikor egy barátja kifogásolta a hagyományos babák iránti szeretetét, magányosan tölti napjait, és a gimnázium háztartástan termében talál vigaszt. Wakana számára az olyan emberek, mint a gyönyörű Marin Kitagawa, a trendi lány, akit mindig barátok tömkelege vesz körül, gyakorlatilag egy másik világból érkezett idegenek. Ám amikor a vidám Marin – aki sosem volt szégyenlős – egy nap iskola után észreveszi Wakanát, amint éppen varrogat, azzal a céllal ront be, hogy a csendes osztálytársát rávegye titkos hobbijára: a cosplayre! Vajon Wakana sebzett szíve képes lesz-e kezelni ennek a szexi idegennek az invázióját?!

My Dress-Up Darling Volume 1 Angol kiadás
My Dress-Up Darling Volume 1 Angol kiadás

Vélemény, hozzászólás?