You are currently viewing Mit tartogat a Genshin Impact a 2.1-es frissítés?

Mit tartogat a Genshin Impact a 2.1-es frissítés?

Nem rég jelentettük hogy lesz horgászat a Genshin impact 2.1-es firssítésében, azonban most elhoztuk a teljes listát.

A Genshin Impact 2.1-es verziója már közel van, és mint mindig, most is egy különleges közvetítésen derültek ki részletek a közelgő verzióról. A verziófrissítés a Floating World Under the Moonlight címet viseli. Ha befejezted a jelenlegi történetet, nincs miért aggódnod, de ha még le vagy maradva, vigyázz a spoilerekkel. 

Először is, a Kódok: 

NTPVU7JTJYPD 
DSPVUN2BKH5M 
CB7UU6KT2H59 

A játék angol szinkronszínésze volt a stream házigazdája. Zach Aguliar (Aether), Sarah Miller-Crews (Lumine), Stephanie Southerland (Jean), Laura Stahl (Barbara), Kelly Baskin (Amber) és Josey Montana McCoy (Kaeya) is jelen volt, hogy beszéljenek a történet közelgő folytatásáról és a Holdfény Fesztiválról, amely a frissítés második felében kerül megrendezésre. 

A Genshin Impact 2.1-es verziójának trailere utal a Raiden Shogun és serege elleni harc folytatására, de a Fatui is jelen van. La Signora és Scaramouche is feltűnik majd, és úgy tűnik, hogy a La Signora elleni harc is benne van a pakliban. Yae is szerepet kap a közelgő sztoriküldetésben, és úgy tűnik, hogy segíteni akar nekünk. Ahogy elnézem, Kazuha talán lehetőséget kap arra, hogy összecsapjon a Shogunnal. 

Nézd meg a teljes trailert itt: 

A Holdfény Fesztiválon a Liyue néhány régi törzsvendége is fellép. Xiangling, Ningguang, Keqing és Yanfei lépnek fel a legfinomabb étel megtalálásának szentelt fesztiválon. Paimon egy élvezetre számíthat! 

Bónusz a Scaramouche-rajongóknak: megismerhetjük a származását. 

Genshin Impact scaramouche

Játszható karakterek 

Raiden Shogun 
Ahogyan azt már sejteni lehetett, Raiden Shogun – Baal, játszható karakter lesz ebben a frissítésben. Az első eseménybanneren fog megjelenni, amely időzónától függően augusztus 31-én vagy szeptember 1-jén indul. 

Baal_Raiden_Shogun_Release_date_leaks_abilities_skills_weapons

Sangonomiya Kokomi 
Sangonomiya Kokomi egy második 5* a 2.1 Genshin Impact frissítésben. Már találkoztunk vele, az utolsó Archon Quest végén. A kitje hasonlónak tűnik, mint Barbara, mivel gyógyít, de az ultija buffolja a támadásait. Eléggé egyedi, mivel az egyik passzívja 100% -kal csökkenti a crit rátáját, így a crit rate és a crit damage artifactok használhatatlanok rajta. 

Genshin Impact kokomi

Kujou Sara
A Raiden Shogun és Kokomi mellett új játszható karakter lesz Kujou Sara, akivel az Archon Questben is találkozhattunk. Sara egy 4* támogató karakter, aki erősíti csapattársait és energiát tölt vissza nekik. 

Genshin Impact kujou

Új fegyverek:

Engulfing Lightning 
Az 5* lándzsa úgy tűnik, hogy Raiden Shongun jellegzetes fegyvere. 

Everlasting Moonlight 
Az új 5* Catalyst valószínűleg az egyik legszebb fegyver a játékban eddig, és valószínűleg jól fog működni Kokomi kitjével. 

 Két 4* fegyver – The Catch és Luxurious Sea-Lord is érkezik. 

Genshin Impact weapons

Új területek 

Watatsumi sziget
A Watatsumi sziget az Ellenállási erők főhadiszállása, amely a többi szigettől kicsit távolabb található. Egyedülálló tájjal rendelkezik 

Seirai sziget 
A Seirai sziget elhagyatottnak tűnik, elnyelte a vihar. A szigeten egy elhagyatott szentély is található. 

Sztori küldetések 

Az Archon-küldetés folytatásán kívül kapunk egy különleges küldetést is, amelyet Baálnak, valamint Kokominak szentelünk. 

Genshin Impact 2.1 – Új heti bossok + új world boss-ok.

La Signora 
A mindig jelenlévő La Signora végre heti boss lesz. Úgy tűnik, hogy egy Cryo látomást használ, Pyro káprázattal. 

Genshin Impact signora

Electro Oceanid 
Kapaszkodjatok meg, Electro Oceanid itt van. Úgy tűnik, hogy Baal és Sara a cseppjeit felemelkedési anyagként fogja használni. 

Hydro Hypostasis 
Inazuma már otthont adott a Pyro Cube-nak, így nem is olyan meglepő, hogy kapunk egy Hydro-t is, főleg, hogy Kokomi is jön. Az új ellenségnek úgy tűnik, hogy érdekes támadásai vannak. 

Eventek a Genshin Impact 2.1 verzióban 

Moonlight Merriment event 
Azok a játékosok, akik szeretik a ládák megtalálását, most egy élvezetben részesülnek. Egy egész esemény összpontosít a ládák megtalálására. 

Genshin Impact event

Passage of Clouds and Stars Login Event 
A népszerű bejelentkezési esemény végre visszatért. Tíz napig tart és bőséges jutalmakat kínál. 

Kezdeti feltöltési bónusz visszaállítása 
A bejelentkezés event mellett a játékosok a megvásárolt kristályok mennyiségének dupláját kapják meg, még akkor is, ha korábban csomagokat vásároltak. További részletek a kristályfeltöltésről: 

A Genshin Impact 2.1-es verziójú frissítése után a Crystal Top-Up oldalon a Genesis kristályok minden feltöltési szintje visszaállításra kerül, így az első feltöltésnél dupla bónusz jár. 

Hyakkunin Ikki 
A szabadon választott harci versenyen egy optimális csapat összeállítására fókuszálnak, amelynek aztán adott idő alatt kell legyőznie az ellenséget.  

Genshin Impact event

Spectral Secrets 
Az expedíciók köré épülő esemény hasonlónak tűnik, mint az idei év eleji, Geovishap-okkal kapcsolatos esemény. 

Lunar Realm event 
Az esemény Inazumában lesz, és egy különleges, legendás hal, a Lunar Leviathan fogására fog összpontosítani. A halászat rendszeréről alább olvashatsz bővebben. 

Genshin Impact fishing

Horgász rendszer 

Ha valaha is kifogynál a tennivalókból, akkor horgászni is fogsz tudni. A rendszer csalit és horgászbotot fog használni, és úgy tűnik, hogy a tapasztalt Minecraft/Stardew Valley játékosoknak valószínűleg nem lesz gondjuk vele. A halakat receptekben lehet felhasználni és jutalmakra cserélni. Különleges halfajtákat lehet fogni és háziállatként tartani a Serenitea Potban. 

Serenitea Pot 

A Pot is kap néhány módosítást. Az ugyanazon a területen lévő duplikált berendezési tárgyak mostantól kevesebb terhet vesznek igénybe, ami különösen a gyengébb játékrendszerrel rendelkező játékosok számára nagyszerű hír. 

Genshin Impact évfordulós ünnepség 

Aloy 
Aloy a Horizon Zero Dawnból a Genshin Impactbe érkezik. A készletét is bemutatták a streamben, és ő lesz az exkluzív, ingyenes 5* karakter a Play Station 4 és 5 játékosok számára a 2.1-es verzióban. Mindenki más a 2.2-es verzióban kapja meg. A PSN játékosok egy különleges íjat is kapnak. 

Genshin Impact aloy

 A teljes streamet itt nézheted meg: 

Ennyit a közelgő Genshin Impact 2.1-es frissítésről. A jubileumi frissítés kevesebb, mint 2 hét múlva érkezik, amikor a Yoimiya banner véget ér, és a jelek szerint sok minden vár a játékosokra. Tervezed, hogy valamelyik karakterért húzol? 

Vélemény, hozzászólás?