Megnyílt a Super Nintendo World

Megnyílt a Super Nintendo World

Hosszú évek után nemrég végre megnyílt a Super Nintendo World, az Osakában található Universal Studios Japan (USJ) épületében. A park a Nintendo eddigi legnagyobb projectje, amely a legismertebb karaktereket kelti életre. 

>

Gyerekek és felnőttek egyaránt sorban várták, hogy megtapasztalhassák a Super Nintendo világát és annak életnagyságú Gomba Királyságát,március 18.-án. Sokan az ikonikus piros Mario kalapot viselték. Percekkel a résztvevők beengedése után sorok alakultak ki, hogy képeket készítsenek a Mario, Luigi, Peach hercegnő és Toad jelmezes alkalmazottakkal. 

A résztvevők beszélhetnek a karakterekkel (akik videojátékbeli hangjukon szólalnak meg), de a koronavírus-protokollok miatt nem érinthetik meg őket. Szóval, egyelőre nincs pacsizás vagy ölelés.  

A Universal Studios Japan Covid-19 korlátozásai közé tartozik a hőmérséklet ellenőrzése a bejáratnál, a kötelező maszk viselése, a kézfertőtlenítő szer mindenhol, a távolságtartás a sorban és a hullámvasutak előtti táblák, amelyek arra kérik az utasokat, hogy tartózkodjanak a sikoltozástól. 

A Super Nintendo World eredetileg tavaly nyáron nyílt volna meg a 2020-as tokiói olimpiai játékok előtt. Mindkettőt körülbelül egy évvel eltolták és Japán reményei szerint az olimpiával együtt a Super Nintendo World fogja elő segíteni a turizmus fellendülését. 

Vélemény, hozzászólás?