You are currently viewing Kínai anime sorozatok, donghuak, amik Crunchyrollon VPN nélkül nézhetők Magyarországról

Kínai anime sorozatok, donghuak, amik Crunchyrollon VPN nélkül nézhetők Magyarországról

Íme azon kínai anime sorozatok, vagyis donghua-k listája, amiket Magyarországról is nézhetsz VPN nélkül is. Jó szórakozást!

Spiritpact

Spiritpact

You Keika, egy ősi és híres szelleműző család leszármazottja, szegényen tengeti életét szülei halála után. Utcai jósként és próbál jövedelemhez jutni, valamint van egy részmunkaidős számítógép technikusi munkája. Egy éjszaka a szeméttelepen találkozik egy misztikus kisugárzású és karizmatikus Szelleműzővel, Tanmoku Ki-vel, aki egy gonosz szellemmel küzd. Hogy a baj ne járjon egyedül, ráadásul egy autó is előti és szellemé válik. Ekkor jelenik meg Tanmoku Ki, aki megkéri You Keika-t, hogy kössenek szövetséget és segítsen harcolni a gonosz erőkkel szemben. Így kezdődik hőseink barátsága.

https://www.crunchyroll.com/spiritpact

Fox Spirit Matchmaker

Egy világban, ahol az emberek és szellemek/lelkek egymás mellett élnek és beleszerethetnek egymásba, renegeteg Lélek látja ember párját meghalni az emberek rövidebb élettartama miatt. Még akkor is, amikor az ember újjászületik, minden emlékük elvesztik az előző életükről, így régi szerelmükre se emlékeznek. Ennek ellenére a Lelkek között egy “szolgáltatás” kezd terjedni. A “szolgáltatást” a “Fox Spirit Matchmakers” nyújtja, akik képesek az elveszett emlékeket előhívni az emberek előző életéről. Ez a kínai anime sorozat egy fiatal Fox Spirit Matchmakert követ, aki mindent elkövet, hogy ügyfeleit segítse és a régi szerelmeket felélessze.

https://www.crunchyroll.com/fox-spirit-matchmaker

The Silver Guardian

Ennek a kínai animénak a főszereplője, Riku Suigin, egy profi gamer. A főhősnő, Riku Rei, is tudja ezt főhősünkről és szintén szereti a videójátékokat, valamint az iskola legszebb lány tanulója. Suigin kap egy készülőket Reitől, hogy a “Grave Buster” online játékot játssza, de Rei-t hirtelen elrabolják. Amikor ugyanis Rei a készülékre teszi a kezét, akkor beszippantja a készülék a játék világába.

Ebben a világban pedig Bango sírhelyéért folyik a küzdelem 1000 éve már a sír fosztogatói és védői között.

https://www.crunchyroll.com/the-silver-guardian

Hitori No Shita – The Outcast

A főhős, Cho Soran, teljesen átlagos egyetemi diákra jellemző életet él egészen addig, amíg egy borzasztó incidensbe nem keveredik, ami egy kis faluban történik. Cho Sorant egy zombi támadja meg, amikor áthalad egy temetőn. Amikor már azt hiszi, hogy számára befellegzett, akkor egy titokzatos lány jelenik meg karddal és megmenti őt majd eltűnik. Ez a furcsa találkozás drasztikusan megváltoztatja hősünk életét.

https://www.crunchyroll.com/hitori-no-shita-the-outcast

Vélemény, hozzászólás?