You are currently viewing Kínai anime ajánló: Quanzhi Fashi donghua (full-time magister)

Kínai anime ajánló: Quanzhi Fashi donghua (full-time magister)

A Quanzi fashi (full-time magister) egy kifejezetten jó sztorival és karakterekkel megáldott donghua, azaz kínai anime, azonban az animáció és a látvány világ sajnos nem tartja a sztori kifejezetten magas szintjét. Ha azonban nem zavar a mediocre animáció akkor lehet, hogy ez a kínai anime pont neked való. Az egyik legjobb kínai anime minden listán, amit eddig láttam.

Műfajok: Akció, fantasy, varázslat, iskola
Szinopszis 

A zárkózott középiskolás, Mo Fan hirtelen egy olyan univerzumban találta magát, amely különbözik a saját unalmas hétköznapjaitól, ez egy olyan világ, ahol a varázslat felváltotta a tudományt. Itt a legtehetségesebb hallgatókat megtanítják elsajátítani a varázslat csodáit, hogy megvédjék a várost körülvevő erdőkben leselkedő vadállatoktól, szörnyektől. 

Előző életéhez hasonlóan Mo Fan továbbra is egy szegény munkás fia és van egy tolószékes huga. E hátrányok ellenére arról álmodozik, hogy egy varázsiskolába jár, hogy mágussá váljon (nagyon elismert és jövedelmező szakma) annak érdekében, hogy megtérítse apjának a kemény munkáját és kisegítse családját. 

Mo Fan-t végül egy elismert varázsintézménybe veszik fel. Szegénységéről és a mágikus képességei hiányáról azonban elterjednek a pletykák, amik miatt az iskolában nevetség tárgya lesz. Mindazonáltal a Mo Fan nem csak az erőteljes tűz elemet képes kihasználni, hanem a ritka villám elemet is!

Ha esetleg megjött a kedved a Quanzi Fashi-hoz, akkor magyar felirattal LadMance indavideó csatornáján megtalálhatod.

Vélemény, hozzászólás?