You are currently viewing A Chainsaw Man anime az új trailere felfedi a nyitó számot

A Chainsaw Man anime az új trailere felfedi a nyitó számot

A Chainsaw Man anime új trailert adott ki az október 12-i premier előtt a Crunchyrollon. Az új trailerben Kenshi Yonezu “KICK BACK” című nyitó főcímdalát hallhatjuk. A Chainsaw Man anime 12 epizóddal szerepel a listán, és 12 különböző befejező dal lesz, olyan előadóktól, mint Aimer, TK a Ling tosite Sigure-tól stb.

Kishibe hangját Kenjiro Tsuda adja majd. Az információ az első két Chainsaw Man anime epizód speciális vetítési eseményén derült ki Japánban, amelyet 300 szerencsés nyertesnek tartottak, akiket sorsolás útján választottak ki.

A Chainsaw Man befejező főcímdalának mind a 12 előadóját felfedték:

A művészek zárószámai mind a 12 epizódhoz: – ano – Eve – Aimer – Kanaria – syudou – QUEEN BEE – ZUTOMAYO – TK from Ling tosite sigure – TOOBOE – Vaundy – PEOPLE 1 – MAXIMUM THE HORMONE.

A történet Denji, egy fiatalembert követ, aki egyszerűen csak boldog életet szeretne élni a szerelmével. Azonban arra kényszerül, hogy ördögöket mészároljon le (hogy kifizesse az adósságait) házi ördöge, Pochita segítségével. Egy sor rossz esemény miatt Denji kötődik házi ördögéhez, ami felruházza őt azzal a képességgel, hogy testrészeit láncfűrésszé változtassa.

A Mappa Studiónál Ryu Nakayama (aki a Jujutsu Kaisen 19. epizódját is rendezte) rendezi a Chainsaw Man anime sorozatot (ismert a Jujutsu Kaisen, Attack on Titan animálásáról). A forgatókönyvet Hiroshi Seko írja. A Mob Psycho és a Jujutsu Kaisen című filmeknél is közreműködött.

A 2022-es év egyik legjobban várt új anime sorozata a Chainsaw Man. A manga nagy sikere miatt a rajongók úgy vélik, hogy az anime-sorozat is olyan sikeres lesz, mint az iparág legnagyobb nevei, például a Jujutsu Kaisen, a Black Clover és a My Hero Academia.

Vélemény, hozzászólás?