You are currently viewing “Black★★Rock Shooter: Dawn Fall” animét jelentettek be

“Black★★Rock Shooter: Dawn Fall” animét jelentettek be

black rock

A Good Smile Company hivatalos honlapot nyitott egy új Black★★Rock Shooter televíziós anime számára, melynek címe Black★★Rock Shooter: Dawn Fall címmel csütörtökön, és bemutatott egy teaser képet is. 

Az illusztrátor huke 2007 decemberében a Pixivra feltett eredeti karakterterve alapján a supercell J-pop együttes vezetője, ryo komponálta a Black★Rock Shooter dalát, amelyben a Vocaloid szintetizátor Miku Hatsune vokáljait használja. A hivatalos klip 2008 júniusában debütált a Niconicon, amely több mint 7,6 millió megtekintést ért el. 

Az Ordet animációs stúdió által készített, a klip alapján készült “Original video anime” (OVA) kísérleti kiadását a Good Smile Company forgalmazta 2009 szeptemberében. A Hobby Japan 2010 júliusában az augusztusi magazinszámával együtt adta ki a teljes, 50 perces változatot, hét nyelven feliratozva. Az OVA-t a Gakken Megami és Animedia magazinokkal, valamint a Black★Rock Shooter Figma és Nendoroid figurákkal együtt csomagolták. 

Az Ordet és a Sanzigen CG animációs stúdió egy nyolc epizódból álló televíziós animét készített, amelyet a Fuji TV noitaminA műsorblokkjában sugároztak 2012 telén. A Discotek Media tavaly decemberben licencelte az animét, és július 27-én angol szinkronnal adta ki házi videón. 

Szinopszis 
A középiskola első napján Mato Kuroi véletlenül összefut Yomi Takanashival, egy félénk, visszahúzódó lánnyal, aki iránt azonnal elkezdi érdekelni. Mato mindent megtesz, hogy beszélgetésbe elegyedjen Yomival, mert szeretne összebarátkozni vele. Eleinte elkerülik, de a jég megtörik, amikor Yomi véletlenül észreveszi a Mato telefonjára erősített díszes kék madarat, amely a “Li’l Birds At Play” című könyvből származik. Felfedezik, hogy közös az érdeklődésük, és erős barátságot kötnek.  

Egy alternatív univerzumban a fiatal lányok párhuzamos lényekként léteznek, Mato mint Black★Rock Shooter, Yomi pedig mint Dead Master. Valahogy úgy tűnik, hogy ami az egyik világban történik, az hatással van a másikra is, és ennek a ténynek nem is tudatában a lányok tudtukon kívül a sors szálaiba gabalyodnak.

Hivatalos oldal: https://blackrockshooter-dawnfall.com/
Hivatalos Twitter: @project_brsDF
Hivatalos Facebook: @blackrockshooterDF

Vélemény, hozzászólás?