You are currently viewing Bejelentették a Kaguya-Sama 3. évadának megjelenési dátumát

Bejelentették a Kaguya-Sama 3. évadának megjelenési dátumát

Röviddel egy teaser után a hivatalos Twitteren Kaguya-sama: Love is War megerősítette, hogy a 3. évad megjelenési dátuma 2022 lesz, és kaptunk egy új trailert és képanyagot is! A 7 szív nem napokra, hanem órákra utalt, az új promó anyagot pedig itt megnézhetitek: 

Kaguya sama

A teljes cím: “Kaguya-sama: Love is War – Ultra Romantic“, a teaser trailer pedig több mint 9 percig tart. Ezt is megnézhetitek: 

A sorozat eddig 2 anime évadot kapott az A-1 Pictures által, amelyek hihetetlenül jó fogadtatásban részesültek. A 2. évadot még az Év Anime-jának is megválasztották a rajongók 2020-ban, 47 323 ember szavazatával! Az OVA epizódok mellett 2 élőszereplős filmet is kapott. 

“Tekintélyes akadémiájuk diáktanácsának vezetőiként Kaguya és Miyuki az elit elitje! De magányos a csúcson… Szerencséjükre szerelmesek lettek! Csak egy baj van – mindkettőjükben túl nagy a büszkeség ahhoz, hogy ezt beismerjék. És így kezdődik a mindennapos ármánykodás, hogy szerelmük tárgyát rávegyék arra, hogy először vallja be romantikus érzéseiket… “

A 2022 áprilisi megjelenési dátum nagyszerű hír, és tudjuk, hogy Kaguya-sama a 3. évadban ismét fantasztikus lesz, és a trailer is emlékeztetett minket arra, hogy mennyire szórakoztató ez az anime! A teaser trailer megmutatott néhány új karaktert, és még nem tudjuk, hogy hány epizódos lesz a 3. rész. 

Forrás: Official Twitter

Vélemény, hozzászólás?