You are currently viewing Bejelentették a ‘How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom’ 2. évadát

Bejelentették a ‘How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom’ 2. évadát

Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki

Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki (How a Realist Hero Rebuilt the Kingdom) című anime 13. és egyben utolsó epizódja vasárnap azzal a bejelentéssel ért véget, hogy a második évad 2022 januárjában kerül adásba. A hivatalos weboldalon egy teaser képet, és egy teaser videót.

J.C.Staff által készített anime sorozat premierje július 4-én volt. A Funimation streamelte az animét felirattal és angol szinkronnal, ahogy Japánban adásba került. 

A Genjitsu Shugi Yuusha no Oukoku Saikenki Dozeumaru adminisztratív fantasy regényét adaptálja, amelyet 2015-ben indítottak el a Shousetsuka ni Narou weboldalon, mielőtt a következő évben a Pixivre váltottak. Az Overlap 2016 májusában kezdte el kiadni a regényt Fuyuki illusztrációival. A 15. kötet június 25-én került a boltokba. A light novel a digitális példányokkal együtt összesen több mint 1,5 millió példányban kelt el. 

Szinopszis 
Nagyapja halála után a 19 éves Kazuya Souma – egy feltörekvő köztisztviselő – teljesen egyedül marad, senkit sem nevezhet családjának. Hirtelen a semmiből Elfrieden Királyságba, egy másik világ kis, gyengélkedő országába kerül, hogy “hős” legyen. A démoni sereggel folyó háború az egész világot veszélybe sodorta, és Kazuyát a konfliktusban való segítségnyújtásra hívták, mint Elfrieden felajánlását a szövetségesei számára. 

Kazuya elégedetlen azzal, hogy adományként használják, ezért úgy dönt, hogy segít a királyságnak felújítani hanyatló gazdaságát – nem kalandozással vagy háborúval, hanem közigazgatási reformokkal. A hirtelen Elfrieden királyává kikiáltott és a hercegnővel eljegyzett “realista hős” Kazuya nekilát, hogy összegyűjtse a tehetséges polgárok egy csoportját, akik segítenek neki a bürokratikus harcokban, hogy a királyságot talpra állítsa. 

Vélemény, hozzászólás?