Az őszi szezon legjobban várt új animéi

Az őszi szezon legjobban várt új animéi

A 2021 nyári szezon se volt gyenge, kaptunk slime folytatást, dragon maid folytatást, és a girlfriend girlfriend-et is. Szóval nem egy gyenge szezon. Azonban nem volt olyan anime, amire azt lehet mondani, hogy na ez a szezon legjobbja, vagy akár az év legjobbja. Na ez nagyot változhat, mivel hatalmas új animék érkeznek az őszi szezonban. 

Komi Can't Communicate

Komi Can’t Communicate

Szinopszis 
Ez Shouko Komi első napja a tekintélyes Itan Magángimnáziumban, és máris az iskola idoljává emelkedett. Hosszú fekete hajával és magas, kecses megjelenésével magára vonja mindenki figyelmét, aki szembejön vele. Egyetlen probléma van azonban – népszerűsége ellenére Shouko borzalmasan rosszul kommunikál másokkal. 

Hitohito Tadano egy átlagos középiskolás fiú. Életének mottója: “lásd át a helyzetet, és mindenképpen maradj távol a bajtól”, de hamar rájön, hogy Shouko mellett ülve mindenki ellenségévé vált az osztályában! Egy nap véletlenül kiütve Hitohito később Shouko “nyávogására” ébred. Azt hazudja, hogy nem hallott semmit, aminek hatására Shouko elszalad. Mielőtt azonban elmenekülhetne, Hitohito megsejti, hogy Shouko nem tud könnyen beszélgetni másokkal – sőt, soha egyetlen barátot sem tudott szerezni. Hitohito elhatározza, hogy segít Shoukónak abban, hogy száz barátot szerezzen, és így leküzdje kommunikációs zavarát. 

PlatinumEnd

Platinum End 

Szinopszis 
Szülei halála után a fiatal Mirai Kakehashit bántalmazó rokonai gondjaira bízzák. Azóta komorrá és depresszióssá vált, ami arra készteti, hogy középiskolai érettségi estéjén öngyilkosságot kíséreljen meg. Mirait azonban megmenti egy Nasse nevű, tiszta fehér lány, aki őrangyalként mutatkozik be, aki boldogságot kíván adni neki – természetfeletti erőkkel ruházza fel, és esélyt ad neki, hogy az új isten legyen. 

Ahhoz, hogy kiérdemelje a pozíciót, 999 napon belül le kell győznie 12 másik “Isten jelöltet”. Hamarosan Mirai harcba kezd a túlélésért, miközben félelmetes csatározás tör ki közte és a világ legnagyobb hatalmára pályázó jelöltek között. 

Blue period

Blue Period 

Szinopszis 
A másodéves gimnazista Yatora Yaguchi unja a megszokott életét. Jól tanul és jól kijön a barátaival, de valójában egyik tevékenységet sem élvezi. A normákhoz kötötten, titokban irigyli azokat, akik másképp csinálják a dolgokat.  

Egészen addig, amíg meg nem ismeri a rajzolás örömét. Amikor meglát egy festményt, amelyet a művészeti klub egyik tagja készített, Yatorát lenyűgözik a rajta használt színek. Később, egy művészeti gyakorlaton megpróbálja szavak nélkül, helyette festéssel kifejezni a nyelvét. Ez után az élmény után Yatora annyira beleéli magát a művészetbe, hogy úgy dönt, ebből akar megélni. De több akadály áll az útjában: szülei, akik hezitálnak egyedi döntései miatt, tapasztaltabb társai, és egy olyan téma tanulmányozása, amely sokkal mélyebb, mint amire eredetileg számított. 

Sekai-Saikou-no-Ansatsusha-Vol-1-cover-e1613390995968

Sekai Saikou no Ansatsusha, Isekai Kizoku ni Tensei suru 

Szinopszis 
“Magamnak fogok élni!”  

A világ legnagyobb bérgyilkosa csak azt tudta, hogyan éljen a megbízói eszközeként – egészen addig, amíg azok hagyták élni. Egy istennő kegyelméből újjászületik a kardok és varázslatok világába, és ezúttal esélyt kap arra, hogy másképp tegye a dolgokat, de van egy csapda… Ki kell iktatnia egy szupererős hőst, aki a világ végét hozza el, ha nem állítják meg.  

Az immár Lugh Tuatha Dé néven ismert mestergyilkosnak minden bizonnyal sok dolga van, különösen a sok gyönyörű lány miatt, akik állandóan körülveszik. Lugh talán páratlan gyilkos, de vajon hogyan boldogul majd a hatalmas mágiával rendelkező ellenfelekkel szemben? 

Vélemény, hozzászólás?