You are currently viewing Az élőszereplős Tokyo Revengers 2 film, két részben 2023 tavaszán, illetve nyarán kerül bemutatásra

Az élőszereplős Tokyo Revengers 2 film, két részben 2023 tavaszán, illetve nyarán kerül bemutatásra

A Kodansha’s Weekly Shōnen Magazine idei 49. számából szerdán kiderült, hogy a Ken Wakui Tokyo Revengers című mangáján alapuló élőszereplős film folytatása két részben fog megjelenni. Az első rész 2023 tavaszán, a japán Golden Week ünnepek alatt kerül a mozikba, a második rész pedig 2023 nyarán.

Takumi Kitamura visszatér Takemichi Hanagaki szerepére a folytatásban. További visszatérő szereplők: Ryō Yoshizawa mint Mikey és Yuki Yamada mint Draken. Tsutomu Hanabusa rendező és Shota Okada producer szintén visszatér.

Az első filmet 2021 júliusában mutatták be Japánban, és 2021-ben az elsőszámú élőszereplős film volt Japánban.

Wakui 2017 márciusában indította útjára a mangát a Weekly Shōnen Magazine-ban. A Kodansha augusztus 17-én adta ki a manga 29. összeállított kötetét, a 30. kötetet pedig november 17-én adja ki. A manga három fejezetben, valószínűleg november 16-án ér véget.

A Kodansha USA Publishing angolul adja ki a mangát, és ismerteti a történetet:

Takemichi Hanagaki a híreket nézve megtudja, hogy középiskolai barátnője, Hinata Tachibana meghalt. Az egyetlen barátnőjét, aki valaha is volt neki, épp most ölte meg a Tokyo Manji Gang nevű gonosztevő csoport. Egy ócska, vékony falú lakásban él, és hat évvel fiatalabb főnöke idiótaként bánik vele. Ráadásul szűz… A mélyponton lévő életének csúcspontján hirtelen tizenkét évet ugrik vissza a középiskolás éveibe!!! Hogy megmentse Hinatát, és megváltoztassa a meneküléssel töltött életét, Takemichinek Kanto leggonoszabb bűnözői bandájának csúcsára kell törnie!!!

A manga televíziós anime-adaptációjának premierje 2021 áprilisában volt. A Crunchyroll streamelte az anime-t, ahogyan az Japánban adásba került. Az anime “Seiya Kessen” (“Karácsonyi leszámolás”) című ívének premierje januárban lesz.

Vélemény, hozzászólás?