You are currently viewing Az Attack on Titan utolsó szezonjának második része januárban jön ki

Az Attack on Titan utolsó szezonjának második része januárban jön ki

A 2. rész a 76. epizóddal, a “Danzai”-val (“Elítélés”) kezdődik. 

Attack on Titan poszter

Az Attack on Titan The Final Season anime hivatalos honlapja vasárnap bejelentette, hogy az évad második részének premierje a 76. epizóddal, a “Danzai“-val (“Elítélés”) 2022 januárjában lesz az NHK General csatornán. Az új rész sugárzása előtt az eddigi történet speciális válogatásváltozata és az eredeti anime DVD-kiadványok (amelyek Levi, Annie, Mikasa és más karakterek szemszögéből mesélnek) is adásba kerülnek. 

A 75. epizód márciusban azzal a bejelentéssel ért véget, hogy a 76. epizód “jövő télen” debütál az NHK General csatornán Japánban.  

Az Attack on Titan The Final Season anime premierje 2020. december 7-én volt az NHK-n. A Funimation és a Crunchyroll angol felirattal közvetíti az animét. Az Adult Swim Toonami műsorblokkja január 9-én kezdte el sugározni az animét, a Funimation pedig január 10-én kezdte meg az angol szinkronnal közvetíteni. 

Attack on titan poszter

Yuichiro Hayashi (Dorohedoro, Garo the Animation, Kakegurui mindkét évad) rendezte az animét a MAPPA-nál. Hiroshi Seko (Ajin anime franchise, Vinland Saga, Mob Psycho 100 anime franchise) visszatért, hogy felügyelje a sorozat forgatókönyveit. Tomohiro Kishi (Dorohedoro, 91 Days) tervezte a karaktereket. Hiroyuki Sawano visszatért, hogy komponálja a zenét, Kohta Yamamoto (Blue Exorcist). 

 Az első televíziós anime évad premierje 2013 áprilisában, a második évadé pedig 2017 áprilisában volt. A harmadik évad első részét 2018 júliusában mutatták be, a második felét pedig 2019 áprilisában mutatták be Japánban az NHK General csatornán. 

Hajime Isayama az eredeti mangát a Kodansha Bessatsu Shōnen magazinjában indította útjára 2009-ben. A Kodansha Comics digitálisan és nyomtatva is kiadta a mangát angolul. 

Az Attack on Titan mangáit magyarul pedig itt érheted el. [link]

Vélemény, hozzászólás?