You are currently viewing Az Attack on titan rendezője új anime filmet készít

Az Attack on titan rendezője új anime filmet készít

A Warner Bros. Japan kedden megnyitotta a Bubble című eredeti anime-film hivatalos weboldalát, felfedve a fő stábot, a szereplőket, egy teaser vizuális anyagot (képünkön) és egy trailert. A film premierje világszerte április 28-án lesz a Netflixen, a japán mozikban pedig május 13-án.  

Bubble movie

Szinopszis 
Egy olyan Tokióban, ahol a gravitáció furcsán kezd működni, egy fiú és egy lány egymásba szeret…

A történet Tokióban játszódik, miután a gravitáció törvényeit felrúgó buborékok zúdultak a világra. A külvilágtól elvágva Tokió a családjukat elvesztett fiatalok egy csoportjának játszóterévé vált, a parkour-csapatok csatáinak helyszíneként szolgál, miközben épületről épületre ugrálnak. 

Hibiki, a veszélyes játékstílusáról ismert fiatal ász egy nap vakmerő lépést tesz, és a gravitációt elhajlító tengerbe zuhan. Életét Uta, egy titokzatos képességekkel rendelkező lány menti meg. A páros ekkor egy különleges, csak számukra hallható hangot hall. 

Miért jelent meg Uta Hibiki előtt? Találkozásuk olyan felfedezéshez vezet, amely megváltoztatja a világot. (Forrás: Netflix) 

Jun Shison színész (Gokushufudou élőszereplős) játssza Hibiki szerepét. A stábhoz csatlakozik még Mamoru Miyano (Bungou Stray Dogs), Yuuki Kaji (Boku no Hero Academia) és Tasuku Hatanaka (SK∞) szinkronszínészek. 

Staff:
Rendező: dr: Tetsurou Araki (Shingeki no Kyojin, Koutetsujou no Kabaneri) 
Forgatókönyv: Gen Urobuchi (Psycho-Pass, Mahou Shoujo Madoka★Magica) 
Eredeti karaktertervezés: Takeshi Obata (Death Note, Bakuman.) 
Zene: Hiroyuki Sawano (86, Promare) 
Stúdió: Wit Studio 

Trailer :

Hivatalos oldal: https://wwws.warnerbros.co.jp/bubble-moviejp/ 

Hivatalos Twitter: @bubblemovie_jp 

Vélemény, hozzászólás?