You are currently viewing Anime ajánló: A 2021-es nyári szezon legjobban várt anime folytatásai

Anime ajánló: A 2021-es nyári szezon legjobban várt anime folytatásai

Otome Game no Hametsu Flag shika Nai Akuyaku Reijou ni Tensei shiteshimatta… X 
 (Hamefura, My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!)

 
Műfajok: hárem, vígjáték, dráma, románc, fantasy, iskola, shoujo 
 
Szinopszis 

A legtöbb ember szívesebben lenne egy kalandokkal teli világ főszereplője. De sajnos egy bizonyos lány nem ilyen szerencsés. Visszanyerve korábbi élete emlékeit, rájön, hogy reinkarnálódott a Fortune Lover világában – az egyik játékban, amit már korábban játszott. 
 
Sajnos a karakter, akivé reinkarnálódott – Katarina Claes – a játék fő antagonistája, aki a játék összes endingjében meghal. A játékról szerzett széles körű ismereteivel felvállalja, hogy megváltoztatja a sorsát. 

Kobayashi-san Chi no Maid Dragon S 
(Kobayashi-san Chi no Maid Dragon 2nd Season)


Műfajok: Slice of life vígjáték, fantasy


 Szinopszis 
Kobayashi számára minden munkanap ugyanaz a fárasztó rutin, amelyet egy éjszakai ivászat követi a munkatársaival. Elavult élete azonban megváltozik egy reggel, amikor bejárati ajtaja előtt egy sárkány hatalmas arca fogadja. Tooru néven bemutatkozó sárkány szobalány ruhában fiatal nővé változik. Miután előző este részegen találkozott Kobayashival a hegyekben, elfogadja Kobayashi felkérését, hogy szobalányaként éljen vele. 

Tensei shitara Slime Datta Ken 2nd Season Part 2 
(That Time I Got Reincarnated as a Slime Season 2)

Műfajok: Akció, kaland, vígjáték, démonok, varázslat, fantasy 


 Szinopszis 
Miután egy rabló meggyilkolta, egy normális, 37 éves srác egy másik világban reinkarnálódik egyedülálló képességekkel rendelkező vak nyálkaként. Új nevével “Rimuru Tempest”, amelyet új barátjával, a “katasztrófaszintű” Vihar Sárkány Veldorával való találkozása után kapott, egyre nagyobb számú csatlósával kezdi nyálkás életét egy másik világban. 

Vélemény, hozzászólás?