You are currently viewing A Yu-Gi-Oh alkotója elhunyt, hogy megmentse az embereket a halálos árhullámtól

A Yu-Gi-Oh alkotója elhunyt, hogy megmentse az embereket a halálos árhullámtól

Néhány hónappal korábban hallottunk Kazuki Takahashi hirtelen haláláról. A férfi, aki a Yu-Gi-Oh alkotója volt. Halálát akkor hivatalosan vízbe fulladásként zárták le, de egy új jelentés olyan hőstetteket tárt fel, amelyekért korábban nem ismerhették el.

Nemrégiben egy amerikai katonai tisztviselő beszélt a The Stars and Stripes című lapnak, és néhány részletet közölt. A tiszt, akit Robert Bourgeau őrnagynak hívnak, aznap ott volt a Hableány barlangnál, és két kezdő úszót oktatott. Bourgeau látott egy japán anyát, aki a lányára és egy amerikai katonára mutatott, mindketten a hullámtörésbe kerültek. A hullámtörés egy igazán veszélyes terület, ahol erős és kiszámíthatatlan vízáramlatok vannak.

A jelentés szerint a hullámtörés már így is elég veszélyes volt, de a közepén csapkodó kétméteres hullámok örvényhatást keltettek, és gyorsan elkezdték behúzni a csapdába esett úszókat. Ez nagyon megnehezítette az úszást és a menekülést. Miután segítségért kiabáltak, Bourgeau és a másik diák bementek a vízbe. Szerencsére Bourgeau biztonságba helyezte a lányt és az anyát.

Source: Stripe.com

Ezen kívül Bourgeau azt mondta, hogy visszatér a katonához, miután sikeresen a felszínre vezette a hölgyeket. De kimerült abban, hogy megpróbálta kihúzni őket az örvényből, és most már nem volt olyan állapotban, hogy visszatérjen és megmentse a katonát. Bár Takahashi közbelépett, hogy segítsen a mentés során, a szemtanúk a hadsereg számos eskü alatt tett tanúvallomása szerint “látták őt futólag, amíg el nem tűnt a hullámok alatt”.

Bár végül mindhárom rémült úszó, Bourgeau-val és tanítványaival együtt biztonságba került, annak ellenére, hogy állítások szerint a gyors áramlatok miatt közvetlen vízbefulladás veszélye fenyegette őket. Takahashi azonban nyomtalanul eltűnt, és holttestét még három napig nem találták meg. A rajongók soha nem fogják elfelejteni Takahashit, aki 1996-ban megismertette velünk az úttörő manga-, anime- és videojáték-sorozatot, a Yu-Gi-Oh! Bourgeau a Stars & Stripesnak adott interjúja szerint azzal méltatta Takahashi erőfeszítéseit, hogy hős volt, aki az életét adta mások megmentéséért.

Vélemény, hozzászólás?