You are currently viewing A Tokyo Revengers-hez speciális arc-kal kapcsolatos híreket jelentenek be 2023 novemberében

A Tokyo Revengers-hez speciális arc-kal kapcsolatos híreket jelentenek be 2023 novemberében

Ken Wakui Tokyo Revengers mangájáról kiderült, hogy a sorozat 2023 novemberében egy nagyszabású kiállításon, a japán Roppongiban megrendezésre kerülő különleges arc-ot fog bejelenteni. A manga nemrég zárta le a történetet a Kodansha Weekly Shonen Magazine-ban. A szám egy kézzel írott szöveget tartalmazó oldalt is összeállított, amelyen ez áll: “Tokyo Revengers Special Arc Title ‘Undecided’ [will be] announced at a large-scale exhibition in Roppongi around November 2023”. A bejelentés hivatalos honlapja már megnyílt, de jelenleg csak a fent említett oldal érhető el rajta.

A Tokyo Revengers sorozat 2023 novemberében egy különleges arc-kal jelentkezik.

Ken Wakui 2017 márciusában indította útjára a Tokyo Revengers mangát a Kodansha Weekly Shonen Magazine-ban. A sorozat példányszáma meghaladta a 65 millió példányt, és összesen 31 kötetes lesz. A manga inspirálta a Studio LIDEN FILMS anime-adaptációját; az első évadot 2021 áprilisától szeptemberéig vetítették, a folytatás pedig, amely a manga Karácsonyi konfliktus arcát dolgozza fel, a tervek szerint 2023 januárjában kerül bemutatásra.

A Kodansha angolul is kiadja a mangát, és a legújabb, 27. kötetet 2022. október 11-én e-bookként is megjelentette. A hivatalos weboldal a következőképpen írja le a sorozat cselekményét:

Takemichi Hanagaki a híreket figyelve megtudja, hogy a még a középiskolából származó barátnője, Hinata Tachibana meghalt. Az egyetlen barátnőjét, aki valaha is volt neki, épp most ölte meg egy gonosztevő csoport, a Tokyo Manji Gang. Egy ócska, vékony falú lakásban él, és hat évvel fiatalabb főnöke idiótaként bánik vele. Ráadásul teljesen szűz… A mélyponton lévő életének csúcspontján hirtelen tizenkét évet ugrik vissza a középiskolás éveibe!!! Hogy megmentse Hinatát, és megváltoztassa a meneküléssel töltött életét, a reménytelen részidős Takemichinek Kanto leggonoszabb bűnözői bandájának csúcsára kell törnie!!!

Vélemény, hozzászólás?