You are currently viewing A Studio Bind kizárólag a Mushoku Tensei anime elkészítéséhez jött létre

A Studio Bind kizárólag a Mushoku Tensei anime elkészítéséhez jött létre

mushoku-tensei

Studio Bind az az animációs stúdió, akik a Mushoku Tensei-t készítik, amely a Studio White Fox és a company Egg Firm közös vállalkozása. A Studio Bind 2018-ban jött létre kizárólag azzal a céllal, hogy a Mushoku Tensei light novel-t anime sorozattá adaptálja. Egyes nem hivatalos források szerint a Studio Bind már dolgozik a Mushoku Tensei 3. és 4. évadán. 

A White Fox stúdiót 2007-ben alapították, jól ismert a Re: Zero és a Steins Gate anime adaptációjáról. Az Egg Firm egy olyan cég, amely anime projekteket tervez és gyárt. Az Egg Firm a “Sword Art Online Alicization“, és a “The Disatorous life of Saiki K” gyártásáról ismert. 

A White Fox képviselője szerint: 
“Szükség volt egy olyan rendszerre, amely folyamatosan, hosszú távon és szisztematikusan halad a projekttel. A hagyományos WHITE FOX-tól különálló stúdió felállításával olyan környezetben folytatjuk a gyártást, ahol jobban tudunk koncentrálni a “Mushoku Tensei”-re.”

Mushoku Tensei anime egy novella sorozaton alapul. A novella 22 kötetből áll, míg a manga a 10. kötetig van adaptálva. A sorozat egy 34 éves otaku történetét meséli el, aki babaként reinkarnálódik, miközben az előző életéből származó emlékei még érintetlenek. Megfogadja, hogy a legjobbat hozza ki az új életéből, legyőzve az előző életéből származó félelmeit. 

Vélemény, hozzászólás?