You are currently viewing A Record of Ragnarok új season-t kap

A Record of Ragnarok új season-t kap

Shuumatsu no Walküre (Record of Ragnarok) című anime-sorozat hivatalos honlapja szerdán bejelentette a második évad megjelenését. A bejelentés emlékére a karaktertervező Masaki Satou rajzolt egy illusztrációt is.

Az első évadot a japán televízióban október 2-án 12:30-kor sugározza a Tokyo MX és a BS11, majd az MBS 2:55-kor. A Cartoon Network október 3-ától vasárnaponként 23:00-kor sugározza az animét. Az anime június 17-én került világszerte streamelésre a Netflixen.  

A Shuumatsu no Walküre sorozat Shinya UmemuraTakumi Fukui és Ajichika illusztrátor sötét fantasy harci akciómangáját adaptálja, amely 2017 novemberében indult a Monthly Comic Zenon. A Coamix június 18-án jelentette meg a 11. kötetet. A mangának összesen 7 millió kötetnyi példánya van forgalomban.  

A VIZ Media júniusban licencelte a mangát angol nyelven, és azt tervezi, hogy az első kötetet október 26-án digitálisan, 2022. január 18-án pedig fizikailag is kiadja.  

Record of ragnarok

Szinopszis 
Magasan az emberek birodalma felett a világ istenei összegyűltek, hogy egyetlen kérdésben döntsenek: az emberiség további létezéséről. Zeusz vezetésével többek között az ókori Görögország, az északi mitológia és a hinduizmus istenségei ezerévente gyűlést hívnak össze, hogy döntsenek az emberiség sorsáról. Az egymással és a bolygóval szembeni kíméletlen visszaélések miatt az istenek ezúttal egyhangúlag az emberi faj megszüntetése mellett szavaznak. 

Mielőtt azonban a megbízatás megszületne, Brunhild, a 13 félisten Valkűr egyike alternatív javaslatot tesz: az emberiség egyszerű megsemmisítése helyett miért ne adnának nekik egy esélyt, és miért ne rendezik meg a Ragnaröket, az ember és isten közötti egy az egy elleni leszámolást? A kihívás merészségétől felbuzdulva az isteni tanács gyorsan elfogadja, teljes meggyőződéssel, hogy ez a verseny megmutatja az istenek teljes erejét. Ahhoz, hogy esélye legyen a hatalmas égiekkel szemben, Brunhildnek össze kell gyűjtenie a történelem legnagyobb egyéniségeit, különben az emberiség halálhíre biztosan megszólal.  

Hivatalos oldal: https://ragnarok-official.com/ 
Hivatalos Twitter: @ragnarok_PR 
Forrás: Moca News 

Vélemény, hozzászólás?