You are currently viewing A rajongók Naruto remake-et követelnek egy új animációs videó miatt

A rajongók Naruto remake-et követelnek egy új animációs videó miatt

A Naruto animesorozat 20. évfordulója alkalmából a Studio Pierrot kiadott egy 10 perces újra animált videót a Naruto sorozatból, melyben az összes ikonikus pillanatot egyesíti, és úgy tűnik, hogy a közösségi médiát viharszerűen bevette.

A Dragon Ball sorozat után a Naruto a legnépszerűbb anime sorozat világszerte. Sok rajongó számára a Naruto volt az első anime, amit megnézett, így különleges helyet foglal el a szívükben.

A videoklip megjelenése után néhány pillanattal máris vírusszerűen terjedni kezdett, több ezer lájkot és retweetet kapott a Twitteren. Sokakat elöntött a nosztalgia, ahogy felidézték azokat a pillanatokat, amikor először kezdték el nézni a sorozatot, amely a történelem egyik legünnepeltebb anime-sorozatává vált.

Még az internetes hírességet, MrBeast-et is lenyűgözte az animáció minősége. A Twitteren közzétett egyik újraanimált kliphez MrBeast a következőt nyilatkozta: “Mennyit kell fizetnem, hogy minden epizód ilyen legyen?”. Egy személy azt válaszolta, hogy nagyjából 9 millió dollárba kerülne az 1. évad animálása, amire MrBeast azt mondta: “Áll az alku”.

MrBeast

Egy másik tweetben MrBeast a Borutót vette célba, mondván, hogy a Naruto 20. évfordulójának megünneplésére a Borutót nézhetővé kellene tenniük.

Egy anime népszerűsége általában csökken, amint az anime sorozat véget ér. A Naruto azonban azon kevés sorozatok egyike, amelyek népszerűsége egyre csak nő. Ha a produkciós bizottság úgy dönt, hogy akár csak néhány epizódot is újraélesztenek, vagy a 20. évforduló megünneplésének részeként egy új OVA-t vagy egy Naruto filmet jelentenek be, az biztosan nagy élmény lesz a Naruto rajongóknak. Íme néhány más vírusos tweet, amely a Naruto animesorozat remake-jét követeli.

Youngwiz
Chibi Reviews

Sok rajongó kezdte el összehasonlítani a Naruto újjáélesztő videójának új jeleneteit a sorozat klasszikus pillanataihoz. A különbségek szembetűnőek, a nemrég megjelent videó minden hibát kijavít, amit a rajongók az előző szériában felfedeztek. A kiváló animációs minőségnek köszönhetően még szomorúbbá válnak az olyan ikonikus pillanatok, mint Neji halála.

Vélemény, hozzászólás?