You are currently viewing A One Piece animében olyan sztori elemek is lesznek, amik nem voltak a mangában

A One Piece animében olyan sztori elemek is lesznek, amik nem voltak a mangában

A One Piece alkotója, Eiichiro Oda már nagyon régóta írja a sorozatot. Természetesen sok olyan kiadatlan történet is lesz, ami nem került be a végtermékbe (manga).

Ha nem tudnád, általában a mangaka ír egy kéziratot (ebben az esetben durva vázlatokat egyszerű párbeszédekkel), amit aztán megbeszélnek a szerkesztőkkel. A szerkesztők tanácsokat adnak a mangakának a cselekmény és a karakterek kidolgozásával kapcsolatban. Az igazi munka akkor kezdődik, amikor a szerkesztő zöld utat ad a kéziratnak, de sokszor a mangakának a szerkesztők tanácsára kell változtatnia a történeten.

Eiichiro Oda 1997 óta írja a One Piece mangát. Számos olyan ötlete lesz, ami nem került be a fő sorozatba. A Weekly Shonen Jumpban megjelenik egy kis füzet “Road to Laugh tale” címmel. A füzet Oda kéziratait tartalmazza majd, amelyek soha nem jelentek meg a mangában.

Miután Luffy és szövetsége legyőzte Kaidót és Big Momot, a One Piece mangasorozat 1 hónapos szünetet tart, hogy Eiichiro Oda felkészülhessen a manga utolsó felvonására. A “Road to Laugh tale” a jövő héttől kezdve jelenik meg a Weekly Shonen Jumpban. A kéziratokat 4 részben osztják meg a Shonen Jump 30., 31., 32., 33. számában június 26-tól.

A rajongók számos spekulációt írtak a kéziratokról, például egyesek szerint Oda eredeti terve az volt, hogy Zoro lesz az, aki legyőzi Kaidót, vagy van egy másik elmélet, miszerint Oda eredetileg azt tervezte, hogy Luffy és a szövetség legyőzi Big Momot és Kaidót. Még ha nagy az esélye annak, hogy ezek az elméletek nem is válnak valóra a következő kéziratokban, de a rajongóknak biztosan lesz néhány érdekes információ, amiről beszélgethetnek.

Várod már Eiichiro Oda kéziratait? Osszátok meg velünk a véleményeteket a komment szekcióban.

Vélemény, hozzászólás?