You are currently viewing A Ni no Kuni: Cross Worlds hamarabb elérte a 100 millió dollár bevételt, mint a Pokémon Go

A Ni no Kuni: Cross Worlds hamarabb elérte a 100 millió dollár bevételt, mint a Pokémon Go

 
A Sensor Tower mobilalkalmazás-adatelemző cég szerdán arról számolt be, hogy a Ni no Kuni: Cross Worlds, a Netmarble mobiljátéka, amely a level 5 Ni no Kuni Series-en alapszik, több mint 100 millió dolláros bevételt ért el az első 11 nap alatt. A játék gyorsabban érte el ezt a mérföldkövet, mint a Niantic Pokémon GO-ja, amely 12 nap alatt teljesítette ezt. 

Ni no Kuni: A Cross Worlds jelenleg Japánban, Dél-Koreában, Taiwanban, Hong Kongban és Makaóban érhető el. Ahogy a fenti ábra mutatja, a játék június 10-20 között világszerte a legjobban kereső RPG. 
A Genshin Impact és a Lineage 2 Revolution-nak 13 napig tartott, hogy elérjék a 100 millió dollár bevételt.   
Ni no Kuni: A Cross Worlds megtartotta a sorozat egyedi animációs esztétikáját. A gameplay egy “királyságnak” nevezett játékos alapú közösség körül forog, amely lehetővé teszi a játékosok számára az együttműködést, a versenyt és a guild-ek alapítását. 
A Level 5 első sikeresebb Ni no Kuni játékát 2011-ben adta ki, a Ni no Kuni: Wrath of the White Witch című fantasy RPG-t Japánban PS3-on. De ezen kívül kiadták 2010-ben a Ni no Kuni: Dominion of the Dark Djinn és a Ni no Kuni: Hotroit Stories-t is.
 
A Bandai Namco Entertainment szeptember 17-én fogja kiadni a Ni no Kuni II: Revenant Kingdom című játékot a Nintendo Switch-re Amerikában és Európában.

Vélemény, hozzászólás?