You are currently viewing A Netflix-en is megjelenik az új Monster Hunter CG film

A Netflix-en is megjelenik az új Monster Hunter CG film

Netflix pénteken bejelentette, hogy augusztus 12-én világszerte közvetíti a Monster Hunter: Legends of the Guild című 58 perces animációs filmet, amely a CAPCOM Monster Hunter játékain alapszik. 

A Netflix így írja le a történetet: 

Egy olyan világban, ahol az emberek és a félelmetes szörnyek küzdenek az életben maradásért, Aiden a fiatal vadász azért küzd, hogy megmentse faluját egy sárkány pusztításától. 

A film főszereplői Ben Rausch, Erica Lindbeck és Dante Basco. Aiden a főszereplője a 2013-as Monster Hunter 4 játék és a 2018-as Monster Hunter: World játék újonc karakterén alapszik. 

Steven F. Yamamoto a Pure Imagination Studios-nál vezeti a projektet, Joshua Fine (Ultimate Spider-Man) írta a forgatókönyvet. Ryōzō Tsujimoto, Kaname Fujioka, Takahiro Kawano és Andrew Alfonso felügyelik a projektet. 

A Monster Hunter akciójáték-sorozat első része 2004-ben került a PlayStation 2-re. A játékokban a játékosok vadászok, akik itemeket gyűjtenek és tartanak karban annak érdekében, hogy a falvakból elindulva különféle szörnyeket öljenek meg. A legújabb játék, a Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin július 9-én indult a Nintendo Switch-en és PC-n a Steam-en keresztül. A franchise eddig 72 millió példányban kelt el. 

A Monster Hunter Stories játék inspirálta a Monster Hunter Stories RIDE ON tie-in animét 2016 októberében. A Crunchyroll angol felirattal közvetítette a sorozatot, miközben sugárzott, a Funimation pedig angol szinkronért volt felelős. 

Sajnálatos módon mobil játékot még nem kaptunk a Monster Hunter univerzumból, azonban a listánkon rengetek remek weeb játékot találtok.

Vélemény, hozzászólás?