You are currently viewing A manga ‘Hakozume: Koban Joshi no Gyakushuu’ TV animét kap

A manga ‘Hakozume: Koban Joshi no Gyakushuu’ TV animét kap

A Kadokawa hivatalos honlapot nyitott a Miko Yasu Hakozume című könyve televíziós anime adaptációjához. A Hakozume: Koban Joshi no Gyakushuu (Police in a Pod) manga vasárnap felfedte a fő stábot, a szereplőket és egy teaser képet (képünkön) és egy teaser promóciós videót is. Az anime premierje a tervek szerint 2022-ben lesz. 

Hakozume: Koban Joshi no Gyakushuu

Shion Wakayama (SSSS.Dynazenon) és Yui Ishikawa (Violet Evergarden) alakítják Mai Kawai és Seiko Fuji szerepét. 

Staff 

Rendező: M: Yuuzou Satou (Gyakkyou Burai Kaiji: Ultimate Survivor) 

Soroz kompozicióért: A sorozat készítője: Ryuunosuke Kingetsu (Ulysses: Jehanne Darc to Renkin no Kishi) 

Karaktertervezés: Kei Tsuchiya (Laidbackers) 

Stúdió: Madhouse 

A Yasu 2017 novemberében kezdte el sorozatban megjelentetni a slice of life rendőrmangát a Morning magazinban. A Kodansha június 23-án szállította ki a 17. kötetet. A manga januárban megnyerte a 66. Shogakukan Manga Awards díját az általános kategóriában. 

A Kodansha USA május 27-én licencelte a mangát digitálisan angol nyelven és augusztus 10.-én adja ki a harmadik kötetet. 

 2021-ben már sok érdekes anime adaptációt jelentettek be, mint pl. az Isekai Ojisan a Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta vagy esetleg a Legend of Mana

Szinopszis
Kawai rendőrnőnek elege lett egy olyan karrierből, ami nem is annyira tetszett neki és már éppen le akarta adni a regisztrációját, amikor megtörtént az elképzelhetetlen – megismerkedett az őrsének új, női igazgatójával! Miután eltöltött egy kis időt ezzel a gyönyörű példaképpel, Kawai rájött, hogy talán mégsem teljesen érdektelen számára a rendőri pálya. (Forrás: Kodansha Manga) 

Teaser PV 

Hivatalos oldal: https://hakozume-anime.com/
Hivatalos Twitter: @hakozume_anime

Forrás: Oricon News

Vélemény, hozzászólás?