You are currently viewing A „Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta” című regény anime adaptációt kap

A „Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta” című regény anime adaptációt kap

Kyousuke Kamishiro Mamahaha no Tsurego ga Motokano datta (A mostohatestvérem az exem) regényének anime adaptációját jelentette be szerdán a Kadokawa . 

Mostanában rengeteg érdekes regényt/mangát adaptálnak, mint pl: Isekai Ojisan 

anime poszter

Szinopszis 

Egy fiú és egy lány a középiskolában szeretők lettek, flörtöltek egymással, nem értettek egyet a triviális dolgokban majd egyre gyakrabban veszekedtek egymással és végül az érettségi után szakítottak. Ezek után Mizuto Irido és Yume Ayai a legváratlanabb módon találkoztak egymással. 

A szüleik összeházasodtak, így mostoha testvérek lettek. 

Az előbbi pár, figyelembe véve szülei érzéseit, egy “testvérszabályt” hoztak létre, ahol az veszít, aki először máshogy gondol a másikra, mint testvér. Amikor a fürdőszobában találkoznak egymással, vagy épp az iskolába mennek együtt, akkor hogyan hagyják figyelmen kívül egymást? 

Kamishiro 2017 augusztusában kezdte el közzétenni a romantikus vígregényt TsureKano,  a Kakuyomu weboldalán. A Kadokawa a következő decemberben Sneaker Bunko nyomtatón keresztül kezdte el nyomtatni a sorozatot, TakayaKi illusztrációival. A hatodik kötet január 29-én érkezett, a hetedik kötet július 30-án jelent meg. A TsureKano kötetei összesen 450 000 példányban vannak forgalomban. 

Rei Kusakabe 2019 májusában kezdett rajzolni egy manga-adaptációt Niconico Seiga Dra-Dra Sharp # webes manga-portálja alatt. A Kadokawa május 8-án szállította a harmadik kötetet. A ComicWalker szintén ezzel egy időben adta ki a mangát. 

A TsureKano 2018-ban megnyerte a 3. Kakuyomu internetes regényversenyt a romantikus vígjáték kategóriában, és a Kono Light Novel ga Sugoi 2020-as és 2021-es kiadásában a 7. és 5. helyet szerezte meg! 

Anime promó kép

A regény oldala: https://sneakerbunko.jp/tsurekano/
A regény hivatalos twittere: @tsurekano

Vélemény, hozzászólás?