You are currently viewing A legjobb romantikus animék 2021-ből 1.
Horimiya

A legjobb romantikus animék 2021-ből 1.

1. rész: 2021 téli szezon

Sokan keresitek, hogy milyen romantikus anime legyen a következő, amit megnéztek és amiről lemaradtatok 2021-ben. Ezért egy 4 részes cikksorozatban összegyűjtöm nektek a tavalyi év legjobb romantikus animéit. Minden sorozathoz írok egy rövid összefoglalót, rakok egy képet és ha létezik magyar feliratos verzió hozzá, akkor a részek linkjeit is beteszem.

Horimiya

Iskolai * Romantikus * Shounen * Slice of life * Vígjáték

Hori san to miyamura kun

A felszínen a gondolat, hogy Kyouko Hori és Izumi Miyamura jól kijönnek egymással, az utolsó dolog lenne, ami az embereknek eszébe jutna őket ismerve. Elvégre Hori a szépség és az ész tökéletes kombinációja, míg Miyamura szelídnek és távolságtartónak tűnik az osztálytársai számára. Egy sorsdöntő találkozás azonban mindkettejük rejtett énjét leleplezi. Bár az iskolában népszerű, Hori a házimunka miatt kevés ideje jut a barátaival való ismerkedésre. Miyamura viszont társai orra előtt él, testén titkos tetoválások és piercingek láthatók, amelyek szelíd bűnözőnek mutatják.

Mivel ellentétes személyiségűek, mégis furcsa hasonlóságokat mutatnak, hamar összebarátkoznak, és gyakran töltenek együtt időt Hori otthonában. Ahogy mindketten kibújnak a burokból, megosztják egymással önmaguk egy olyan oldalát, amelyet a külvilág elől elrejtettek.

01. Rész – 02. Rész – 03. Rész – 04. Rész – 05. Rész – 06. Rész – 07. Rész – 08. Rész – 09. Rész – 10. Rész – 11. Rész – 12. Rész – 13. Rész

The Quintessential Quintuplets

Hárem * Iskolai * Romantikus * Shounen * Vígjáték

Gotoubun

Tanáruk, Fuutarou Uesugi szorgalmas irányítása révén a Nakano öös ikrek tanulmányi teljesítménye a javulás jeleit mutatja, még ha az érettségihez vezető útjuk még mindig rögös is. Mivel azonban továbbra is különböző helyzeteket okoznak, amelyek késleltetik a tényleges korrepetálást, Fuutarou egyre inkább belekeveredik a magánéletükbe, ami tovább bonyolítja az egymással való kapcsolatukat.

Fuutarou lassan kezd rájönni, hogy létezik egy lehetséges kapcsolat közte és a múltja között, amelyről azt hiszi, hogy az öt lány egyikével osztozott. Mivel mindenki érzései kezdenek kibontakozni, vajon képesek lesznek-e megtartani a köteléküket szigorúan egy tanár és diákjai között – vagy valami egészen mássá fog érlelődni?

 

Első évad:

01. Rész – 02. Rész – 03. Rész – 04. Rész – 05. Rész – 06. Rész – 07. Rész – 08. Rész – 09. Rész – 10. Rész – 11. Rész – 12. Rész

Második évad:

01. Rész – 02. Rész – 03. Rész – 04. Rész – 05. Rész

Bottom-Tier Character Tomozaki

Dráma * Iskolai * Romantikus

jaku-chara tomozaki-kun

Gamerként az egyik személyes kedvencem volt, bár a női főszereplő tökéletessége kicsit életszerűtlen már.

Fumiya Tomozaki Japán legjobb játékosa az Attack Families, közismert nevén “Tackfam” online játékban. Annak ellenére, hogy ilyen nagyra becsült cím birtokosa, a szociális készségek és a kedvesség hiánya miatt a gimnáziumi mindennapokban alulmarad. Mivel nem talál barátokat, a bonyolult mechanikát és az élet igazságtalan szabályait okolja, ami arra kényszeríti, hogy feladja, és magát ebben a “játékban” a legalsó kategóriás szereplőnek kiáltsa ki.

Egy sorsdöntő találkozás után egy másik felső kategóriás Tackfam-játékossal Fumiya megdöbbenve fedezi fel a játékos valódi személyazonosságát – Aoi Hinami, egy népszerű, okos és társaságkedvelő osztálytárs, aki tökéletes ellentéte önmagának. Aoi, aki meglepődik azon, hogy Fumiya a Tackfamon kívül mindenben ügyetlen, úgy dönt, hogy segít neki abban, hogy sikerrel járjon a legnagyobb játékban, amit ő a legnagyszerűbbnek nevez. A társas érintkezések és kapcsolatok borzalmas megpróbáltatásain keresztül Fumiya elkezd lépcsőfokonként előrehaladni az élet dicsőséges játékában.

Elérhető részek:

01. Rész02. Rész03. Rész04. Rész05. Rész – 06. Rész07. Rész08. Rész09. Rész10. Rész11. Rész12. Rész

OVA:

01. Rész02. Rész

Vélemény, hozzászólás?