You are currently viewing A Demon Slayer Entertainment District Arc-hoz új teasert mutattak

A Demon Slayer Entertainment District Arc-hoz új teasert mutattak

Demon Slayer poszter

Az Aniplex élő közvetítésében (“Kimetsu TV News Announcement Special”) a Demon Slayer : Kimetsu no Yaiba animéhoz kedden jelentette be, hogy a Kimetsu no Yaiba: Yūkaku-hen-t (Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc) 30 különböző közvetítő fogja adni, köztük Japán legnagyobb csatornái is (beleértve a Fuji TV-t és a Tokyo MX-et).  Az Aniplex nyitott egy oldalt az új anime special-hoz és egy új bemutató videót is mutatott.

Július elején bemutatták a Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba entertainment District Arc trailerét is:

Trailer
Demon Slayer poszter

Koyoharu Gotouge 2016 februárjában a Shueisha Weekly Shonen Jump magazinjában dobta piacra a mangát. A manga 2020 májusában ért véget. Shueisha 2020 decemberében jelentette meg a manga 23. és egyben utolsó összeállított mangakötetét. A Viz Media pedig angolul adja ki a mangát és a fordításért felelős.

A manga egy animét is inspirált, amelynek premierje 2019 áprilisában volt. Az Aniplex of America engedélyezte a sorozatot és a Hulu, a Crunchyroll és a FunimationNow csatornán közvetítette a műsort. A Felnőtt Swim Toonami program blokkja 2019 októberében mutatta be az animét.

A sorozat inspirálta késöbb a Demon Slayer – Kimetsu no Yaiba – The movie : Mugen Train anime filmet is, amit 2020 októberében adták először Japánban. Négy új Valentin-napi témájú shortfilm, “Kimetsu Gakuen Valentine-en” (Demon Slayer academy Valentine-chapter) online bemutatója pedig februárban volt.

A készülő Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Entertainment District Arc anime inspiráló mangaív szintén egy regényt inspirál, amely július 16-ától lesz elérhető. 

Vélemény, hozzászólás?