You are currently viewing A “Bakuten!!” anime filmet kap

A “Bakuten!!” anime filmet kap

Egy teaser oldalt nyitottak, és egy bejelentő videót raktak fel a Bakuten anime film folytatásához a sorozat 12. és egyben utolsó részének pénteki befejezése után.

Toshimasa Kuroyanagi (Fune wo Amu) vezette televíziós az animét a Zexcs-nél, Toshizou Nemoto (Super Cub) pedig a forgatókönyvet írta és a sorozatkompozíciókat csinálta. Yuka Shibata (Koi wa Ameagari no You ni) volt a fő animációs rendező és tervezte a karaktereket. Yuki Hayashi (Haikyuu !!) komponálta a zenét. 

Szinopszis 

Shoutarou Futaba mindig is szerette a sportot, de középiskolai baseballcsapatában soha nem lett több, mint egy kispados. Miután észrevette a parkban gyakorló tornászcsoportot, úgy dönt, hogy megnéz egy ritmikus torna edzést. A Shoushukan Gimnázium Ritmikus Torna Klubja ugyan izgalmas teljesítményt mutat be a versenyen, de büntetőpontokat kaptak mivel nem volt elég emberük és így az utolsó helyre kerültek. 

A csapat képessége elbűvöli Shoutarou-t és úgy dönt, hogy beiratkozik a Shoushukan iskolába annak reményében, hogy csatlakozhat a csapathoz, annak ellenére, hogy nincs háttere a sportban. A klub Ryouya Misato, a tékozló tornász mellett veszi fel, aki a junior bajnokság második helyezettje volt. 

Így csapat teljes hat fős névsorral indul a versenyre a közelgő Inter-High tornán. Amíg arra törekszik, hogy megvalósítsa ezt az ambiciózus törekvést, Shoutarou-nak meg kell tanulnia és el kell sajátítania a ritmikus torna alapjait, miközben új csapattársaival együtt kell dolgoznia, ha a Shoushukan csapata esélyes akar lenni a bajnoki cím megszerzésére. 

A bejelentés:

Vélemény, hozzászólás?