You are currently viewing 8 anime folytatás, amit érdemes követni a téli szezon után

8 anime folytatás, amit érdemes követni a téli szezon után

A 2022-es téli anime szezon már javában tart néhány elképesztő új címmel, de olyan régóta várt folytatásokkal is, mint az Attack on Titan: Final Season Part 2, Teasing Master Takagi-san 3 és Arifureta. Nem csak ez a szezon van tele folytatásokkal, hanem az előttünk álló egész év is. Nézzük hát a legjobban felkapottakat és legígéretesebbeket ezek közül.  

Ne feledjétek, hogy ez nem az összes 2022-ben adásba kerülő anime folytatás listája, hanem csak egy áttekintés arról, hogy mire számíthatunk.  

Kaguya-sama: Love is War – Ultra Romantic 

A Kaguya-sama harmadik évada: Love is War sorozat harmadik része Ultra Romantic címmel áprilisban érkezik. Az animét ismét az A-1 Pictures készíti, a rendező pedig Mamoru Hatakeyama. A régi szereplők visszatérnek, és úgy tűnik, hogy a második évadban bemutatott karakterek (különösen Miko Iino) kicsit több képernyőidőt kapnak. Nemrég egy látványterv is napvilágot látott: 

kaguya-season-3

Egy 9 perces teaser trailer is napvilágot látott, amelyet Yuu Ishigami narrált:  

The Rising of the Shield Hero 2. évad 

A The Rising of the Shield Hero korábban elhalasztott második évada végre 2022 áprilisában kerül a képernyőkre. A koreai DR Movie stúdió a Kinema Citrus mellett a produkcióban is részt vesz, míg a rendezést Masato Jinobu végzi. Trailer még nincs, csak egy visual.  

the-rising-of-the-shield-hero-season-2-key-visual

Made in Abyss: The Golden City of the Scorching Sun (A perzselő nap arany városa) 

A Kinema Citrus egy másik címe is érkezik még idén, de a pontos dátumot még nem erősítették meg. A Made in Abyss franchise rajongói türelmesen várnak a Made in Abyss: Dawn of the Deep Soul film óta, amely 2020-ban jelent meg. Nemrég egy visual is napvilágot látott: 

made-in-abyss-s2

Az új évad a The Golden City of the Scorching Sun címet viseli, és már egy trailerrel is rendelkezik:  

The Devil is a Part-Timer! 2 

Több, mint kilenc évvel az első évad után az a The Devil is a Part-Timer idén júliusban folytatást kap a Studio 3Hz-től. A folytatásban új stáb dolgozik Daisuke Chikusa vezetésével, de a szereplők a régiek. A sorozathoz 2021 decemberében egy key visual anyagot is kaptunk:  

devil-part-timer-2

Illetve már egy trailert is kapott az anime 2. évada:

Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? IV 

Az Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon anime-adaptáció negyedik évada még idén érkezik. Az animációt ismét a J.C.Staff készíti, a rendező Hideki Tachibana. A DanMachi 4 nemrég kapott egy első visual-t:  

danmachi-s5-scaled

Overlord IV 

A Studio MADHOUSE animálja az Overlord sorozat negyedik évadát. A pontos megjelenési dátum még nem ismert, de az első három évad sikere után az anime minden bizonnyal az egyik legjobban várt 2022-es folytatás. Nemrég egy key visual is napvilágot látott:  

overlord-season-4

Egy Ainz kalandjainak folytatását bemutató trailer is feltöltésre került:  

To Your Eternity 2. évad 

Az érzelmek és a szívfájdalom biztosan folytatódik a nagy sikerű To Your Eternity anime-adaptáció második évadában. A hivatalosan augusztusban bejelentett folytatásnak már van egy key visual-ja is, de a stúdióról és a stábról nincs információ: 

to-your-eternity-2

Vélemény, hozzászólás?