You are currently viewing 6 RomCom Anime, ami 2022 áprilisában jön

6 RomCom Anime, ami 2022 áprilisában jön

Ahogy haladunk a 2022-es tavaszi anime szezon felé, érdekes, hogy áprilisban rengeteg romantikus komédia (romcom) indul. Bár az évadban visszatér a The Rising of the Shield Hero a 2. évaddal és a Kingdom a 4. évaddal, egyértelmű, hogy a romcomok fogják uralni a szezont. Íme azok a sorozatok, amelyeket a műfaj rajongójaként érdemes adni egy esélyt. 

Kaguya-sama: Love is War: Ultra Romantic (3. évad) 

Kaguya és Miyuki idén tavasszal folytatják szerelmi háborújukat az egyik legnépszerűbb romcom anime, a Kaguya-sama 3. évadában: Love is War, melynek premierje áprilisban lesz. Az első 2 évadot készítő stúdió, az A-1 Pictures visszatér az animéhez, és kiadtak egy 10 perces trailert a “Yu Ishigami Wants to Chat” című filmhez, amely a manga teljes 110. fejezetét tartalmazza: 

Science Fell in Love, So I Tried to Prove It. r=1-sinθ (2. évad) 

A 2020-as év nagy romkom-sikere, a Science Fell in Love, So I Tried to Prove It 2022 áprilisában a második évadával tér vissza . Ayame Himuro és Shinya Yukimura 2 tudós, akik érdekes módon viszonyulnak a románchoz, és az első évad azután ért véget, hogy végre komoly előrelépést tettek. A bejelentő trailer: 

Shikimori’s Not Just a Cutie 

Az első nem folytatásos romcom anime a listán idén tavasszal, a Shikimori’s Not Just a Cutie szintén 2022 áprilisában indul. Eredetileg április 2-án kezdődött volna, de egy héttel elhalasztották, és helyette április 9-én lesz a premierje. A produkcióért a Doga Kobo stúdió felel, a főszereplőket és a stábot pedig már korábban bejelentették. A legfrissebb trailer: 

A Couple of Cuckoos 

Egy rendkívül népszerű manga anime-adaptációja, amelyet Japánban többször is újra kellett nyomtatni. Az A Couple of Cuckoos egy újabb romcom anime, amely 2022 áprilisát és a műfajt is uralni fogja. A SynergySP és a Shin-Ei Animation stúdiók felelnek a produkcióért, a fő trailer: 

Love After World Domination 

A Love After World Domination egy szuperhősös romcom anime, egy újabb érdekes romkom, ami a 2022-es tavaszi szezonban érkezik, és áprilisban megerősítették a kezdését. A produkcióért a Studio Project No. 9 felel, a legújabb trailer: 

Komi Can’t Communicate 2. évad 

Komi folytatja a küldetését a Komi Can’t Communicate 2. évadában, amely idén tavasszal érkezik, bár csak 2022 áprilisára tervezik a megjelenést. Az első évad gyártásáért az OLM stúdió felelt, a folytatásról pedig egyelőre nem tudni több részletet. A bejelentő trailer: 

Vélemény, hozzászólás?